Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Ώρα 7.30π.μ.: οι εθελοντές όλοι στις θέσεις τους

Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας - όλοι στη δράση...

...μέχρι εξαντλήσεως των προϊόντων!

 Το Σάββατο 15 Δεκέμβρη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η διάθεση τροφίμων "Χωρίς Μεσάζοντες". 
Από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι, η ροή των κατοίκων δεν σταμάτησε, δεν υπήρξαν δυσάρεστα απρόοπτα. 
H οργάνωση και η διαδικασία εξελίχτηκαν άψογα και οι εθελοντές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και γι' αυτό και τους ευχαριστούμε όλους. Τους διέκρινε όλους ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας!
Ενδεικτικό της ημέρας ήταν το γεγονός ότι ακόμη και οι εκπρόθεσμες παραγγελίες εκτελέστηκαν αλλά και το ότι πολλοί συμπολίτες μας, ιδιαίτερα της γειτονιάς που διατέθηκαν τα τρόφιμα, αν και ενδιαφέρθηκαν τελευταία στιγμή, οι περισσότεροι εξυπηρετήθηκαν και αν οι παραγωγοί είχαν φέρει περισσότερο εμπόρευμα, θα είχαν εξυπηρετηθεί όλοι.

Τα στοιχεία των παραγγελιών, των  προτάσεων για το ποια είδη θα ήθελαν οι συμπολίτες μας να διατεθούν σε μελλοντική μας προσπάθεια αλλά και η εμπειρία της όλης διαδικασίας, θα μελετηθούν από τη συντονιστική ομάδα της πρωτοβουλίας "Χωρίς Μεσάζοντες" και θα παρουσιαστούν, μεταξύ των άλλων θεμάτων, την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη στις 7μ.μ. στη Γενική Συνέλευση της "Πρωτοβουλίας Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης", που θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2012 στις 7μ.μ.:  ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.