Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Σήμερα στις 7 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο διαμαρτυρόμαστε για τις διώξεις 

Kαλούμε τη Δημοτική Αρχή να πάρει θέση ή με τους πολίτες ή με τις εταιρίες.


Σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, η Πρωτοβουλία Πολιτών Ιλίου Αντίστασης και Αλληλεγγύης καλεί τους κατοίκους του Ιλίου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο. Χθες Κυριακή και παρουσία πλήθους κόσμου, η αστυνομία  προχώρησε αρχικά στην άδικη σύλληψη του οδηγού του γερανοφόρου οχήματος και το απόγευμα στην δίωξη των δημοτικών συμβούλων που εφάρμοσαν στην πράξη την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την προάσπιση της υγείας των πολιτών.

Ο εκφοβισμός και οι διώξεις δεν πρόκειται να μας σταματήσουν. Στις Δημοκρατίες αποφασίζουν οι Πολίτες και η Κοινωνία όχι τα συμφέροντα και οι Εταιρίες. Δεν μπορεί το 2014 στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, να κινδυνεύουν τα παιδιά μας, να διώκονται ή να κρύβονται πολίτες που προασπίζουν το δικαίωμα στην Ζωή, το δικαίωμα στη Δημόσια υγεία και η ‘’πολιτεία’’ να υπερασπίζεται τα εταιρικά κέρδη.


Σήμερα στις 7 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο διαμαρτυρόμαστε για τις διώξεις καλούμε τη Δημοτική Αρχή να πάρει θέση ή με τους πολίτες ή με τις εταιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.